Referanser

Lisa Hulthin Moen
"Vi var lei av maling, beising og vedlikehold av tre-rekkverket vårt !"
Vi ønsket oss glassrekkverk isteden og kontaktet Jørn på Suntec for å se hva som var mulig å få til. Jørn ga oss en pris som vi aksepterte. Deretter kom de fra fabrikken i Tvedestrand og målte eksakt opp og satte det i bestilling. 4 uker seinere var glassrekkerket ferdig montert og vi er kjempefornøyd. Kan anbefales :-) "
Jørn Hegna
Tusen takk
Jeg lette og lette etter det perfekte glassrekkverket - Suntec ble et klart førstevalg. Det var så bra at jeg sa opp min tidligere jobb og begynte å jobbe for Suntec. Har ikke angret et sekund. Vi får utrolig mange gode tilbakemeldinger på glassrekkverk som vi leverer. Tusen takk.
Kjell Lundblad
Glassrekkverk fra Suntec er genialt.
"Snekker Dag Henning Johnsen la nytt tak på huset vårt og laget en fantastisk flott terasse. Vi lette etter det perfekte glassrekkverket. Vi har praktfull utsikt og ville gjerne beholde den. Valget falt på glassrekkverk fra Suntec i Tvedestrand. Et fantastisk flott glassrekkverk som blei skreddersydd til vår terrasse. Vi er superfornøyd både med glassrekkverket og servicen fra Suntec".
Heidi Kåsa
Nytt hus og praktfull utsikt !
Det måtte bli glassrekkverk. Valget falt på glassrekkverk fra Suntec i Tvedestrand. Det blei stilig sota glass med firkantstolper og topprekke. En port i samme design blei også laget. Veldig fornøyd.
Eva Ulla & Olav Mortensen
Nå har verandaen vår blitt mye triveligere - mye lysere og "større".
Det blei full oppgradering av huset både innvendig og utvendig. Utvendig ville vi gjerne ha glassrekkverk både opp mot huset (skråbakke) og på verandaen. Vi ønsket oss et glassrekkverk for å beholde utsikten og skjerme oss litt mot vær og vind. Det har vi fått. Oppå verandaen og i skråbakken opp mot huset har det nå blitt montert et flott glassrekkverk med firkantstolper og klart glass. Vi er veldig godt fornøyd, og prisen var virkelig konkurransedyktig. Vi anbefaler gjerne dette firmaet.