Litt om oss

Suntec as, i Tvedestrand er en mekanisk bedrift med 16 ansatte som har spesialisert seg på produksjon av kvalitets rekkverk i toppklasse.

Bedriften har siden 2008 utviklet sitt eget system for rekkverk produsert i syrefast stål og glass.

Det unike med Suntecs rekkverksystem er bl.a. at vi også elektropolerer alt av deler slik at rekkverkene aldri ruster og skinner år retter år etter år. I tillegg har vi en rekke smarte løsninger som hjelper deg.

Vi tilbyr eksklusive og vedlikeholdsfrie rekkverk til hyggelige priser og vi skreddersyr til alle typer terrasser, balkonger, trapper innvendig og utvendig.

Vi ønsker å gi deg  topp kvalitet og god service.

Vær smart - handle lokalt, det lønner seg !

Velg kvalitet når du investerer i glassrekkverk !

"Suntec glassrekkverk har tatt Telemark med storm "

Aldri før har så mange Telemarkinger byttet ut gammelt tre-rekkverk med glassrekkverk som nå, eller bygd nytt med glassrekkverk på terrassen.

Det forstår jeg godt – glassrekkverk er genialt – jeg valgte det selv :-)

Jeg ble selv så imponert over disse glassrekkverkene at jeg begynte også å selge disse kvalitetsrekkverkene for fabrikken i Tvedestrand. Jeg sjekket mye, både med referanser og andre leverandører, før jeg tok valget. Har ikke angret et sekund.

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger fra alle dere som har kjøpt glassrekkverk fra Suntec.  

Hilsen Jørn Hegna tlf 91377430

Unn deg et glassrekkverk. Det er virkelig en god investering. Solid, pent og lett å holde rent. Det gir hus og hytter et "løft" og større verdi.

Ta kontakt, vi hjelper deg til et riktig valg.

Fotogalleri

(klikk på bildene)
No items found.